Gazelle Eclipse C380 HMB verkozen tot 'E-bike van het Jaar' door RAI Vereniging.IF Design award 2023

 

Gazelle Eclipse C380 HMB 

Design

Het bekroonde design van Eclipse valt op. Ontworpen met oog voor detail en functionaliteit zijn onze ontwerpers er in geslaagd een perfecte combinatie te maken tussen een actieve zitpositie én het inpassen van een grote accu. Een uitgekiende zitpositie voor overzicht en controle. Perfect voor eindeloze avonturen.

Kracht

Een Eclipse is standaard voorzien van de krachtigste Bosch Performance Line CX middenmotor en de grootste accu met een capaciteit van 750 Wh. Hiermee bereik je al je bestemmingen. Je stuurt het e-bike systeem aan met het compacte, maar zeer uitgebreide Kiox display waarmee je ook nog eens kunt navigeren.

Precisie

Onmiskenbaar Eclipse is de robuuste en unieke Gazelle V-shape stuurpen. Samen met de verende voorvork creëert de stuurpen de perfecte wegligging. Door de extra brede banden en schijfremmen ga jij met maximale stabiliteit en precisie door alle bochten.

Voor een grenzeloos avontuur

In minder dan 1 minuut nemen we je mee langs de belangrijkste features van de Eclipse: van het bekroonde design en de grote accu tot de extra brede banden en V-shape stuurpen. Bij de Eclipse is overal aan gedacht, om alles uit elk avontuur te kunnen halen.

https://youtu.be/f29eTCVCdgI

Gazelle Eclipse C380 HMB Kleur Metallic Orange

Gazelle Eclipse C380 HMB L metallic orange detail view 0

 

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Meer Nieuws

Gazelle Fiets Lease


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 20:00
Zaterdag:  09:00 - 16.00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook